Bestuursleden

Bestuursleden van Stichting Groen Cronesteyn sinds mei 2022

Voorzitter
Roek Vermeulen

Roek Vermeulen

Roek (C.L.) Vermeulen, zelfstandig academisch vertaler van beroep, komt al sinds de jaren negentig graag in Polderpark Cronesteyn om te sporten, vogels te kijken, te kamperen en van de natuur te genieten. Lid van Vogelwerkgroep Cronesteyn sinds 2000.

Secretaris
Andrien van Roon

Andrien van Roon

Andrien van Roon, gepensioneerd uit het bedrijfsleven, was al actief in Vogelwerkgroep Cronesteyn. Organiseert graag activiteiten voor bezoekers van het polderpark en om de kwetsbare natuur van het park te beschermen. 

Penningmeester
Kees Vertegaal

Kees Vertegaal

Kees Vertegaal, zelfstandig ecologisch adviseur, tot voor kort lid van Vogelwerkgroep Cronesteyn. Inventariseerde vaatplanten en paddestoelen. Opsteller van het huidige beheerplan voor Cronesteyn van de gemeente Leiden.

Algemeen bestuurslid
Dirk Jan Binnendijk

Dirk Jan Binnendijk

Dirk Jan Binnendijk, tuinbouwadviseur met eigen adviesbureau, imker onder de naam van Cronesteyns hof. Lid bijenvereniging Leiden e.o. en Oegstgeest en lid van volkstuinvereniging Cronesteyn.

Algemeen Bestuurslid
Gemma Boetekees

Gemma Boetekees, werkzaam bij de Forest Stewardship Council (het FSC-keurmerk voor hout en papier), probeert wereldwijd landschapsbewoners bij het duurzaam beheer van hun boslandschappen te betrekken. Zij heeft een volkstuin in Cronesteyn gehad en is regelmatig in het polderpark te vinden.

Algemeen Bestuurslid
Sjaak van de Geijn

Sjaak van Geijn

Sjaak van de Geijn, maatschappelijk verantwoord ondernemer in het hart van het park met hart voor het park.