Bestuursleden

Bestuursleden van SGC sinds maart 2020

Voorzitter
Roek Vermeulen

Roek (C.L.) Vermeulen, zelfstandig academisch vertaler van beroep, komt al sinds de jaren negentig graag in Polderpark Cronesteyn om te sporten, vogels te kijken, te kamperen en van de natuur te genieten. Lid van Vogelwerkgroep Cronesteyn sinds 2000.

Secretaris
Kees Vertegaal

Kees Vertegaal, zelfstandig ecologisch adviseur, tot voor kort lid van Vogelwerkgroep Cronesteyn. Inventariseerde vaatplanten en paddestoelen. Opsteller van het huidige beheerplan voor Cronesteyn van de gemeente Leiden.

Penningmeester
Johan Hogendoorn

Johan Hogendoorn, adviseur maatschappelijke ontwikkeling, vanaf 1980 betrokken bij de ontwikkeling en het beheer van het park, onder meer als penningmeester van de polderparkvrienden.

Algemeen bestuurslid
Dirk Jan Binnendijk

Dirk Jan Binnendijk

Dirk Jan Binnendijk, tuinbouwadviseur met eigen adviesbureau, imker onder de naam van Cronesteyns hof. Lid bijenvereniging Leiden e.o. en Oegstgeest en lid van volkstuinvereniging Cronesteyn.

Algemeen Bestuurslid
Tineke Mook

Tineke Mook

Tineke Mook heeft als uitvalsbasis voor Cronesteyn haar moestuin op de volkstuinen, volwaardig onderdeel van het Polderpark. Voor Stichting Groen Cronesteyn richt ze zich op communicatie, activiteiten en fondsenwerving. Verder focus op hommel- en vlindertelling in de moerastuin voor EIS, Kenniscentrum Insecten, Naturalis.

Algemeen Bestuurslid
Sjaak van de Geijn

Sjaak van de Geijn, maatschappelijk verantwoord ondernemer in het hart van het park met hart voor het park.