Paddenstoelenwandeling op zondag 24 oktober

Zondag 24 oktober van 14:00 tot ca. 15:45  staat de jaarlijkse paddenstoelenwandeling op het programma in Polderpark Cronesteyn. Elk jaar is het weer een verrassing welke soorten er zich laten zien. Er viel heel wat regen de laatste weken en dat is heerlijk voor paddenstoelen. Zijn er wat minder paddenstoelen, dan is het altijd nog een mooie herfstwandeling. De wandeling is voor alle leeftijden en voor zowel beginnende als gevorderde paddenstoelenkijkers, want er worden aparte groepen gevormd. De excursie wordt georganiseerd door natuurgidsen van IVN Leidse regio.

IVN wil het aantal deelnemers per groep beperkt houden en daarom is vooraf aanmelden verplicht. Dit kan via Marian Kathmann. U ontvangt een bevestiging.

Kijk voor leuke tips en weetjes over paddenstoelen alvast op https://www.ivn.nl/2uurnatuur-challenge

Foto: André Biemans