Oogstmarkt zondag 3 september

Op zondag 3 september van 10.00 tot 17.00 uur is het Oogstmarkt bij De tuin van de smid in Polderpark Cronesteyn. De Oogstmarkt is een samenwerking van Groen Cronesteyn, de Volkstuinvereniging Cronesteyn en De tuin van de smid.

Op deze dag kunnen bezoekers de mooiste drie foto’s van de fotowedstrijd kiezen uit de selectie van twaalf die de vakjury heeft gemaakt (uit honderden inzendingen). Aan het einde van de dag worden de drie winnaars bekend gemaakt. De twaalf door de vakjury uitgekozen foto’s worden bij De tuin van de smid tentoongesteld; het zijn er niet voor niets twaalf, de prachtige fotokalender voor 2024 is te koop.

Ook is te zien en te proeven wat het park, de volkstuinen en de schooltuinen aan mooie producten opbrengen. Niet alleen groenten en fruit maar ook honing, wol, zuivel, hout… Volwassenen en kinderen kunnen meedoen aan activiteiten. Een volledige lijst van de kramen is te vinden op de website van de Tuin van de smid.

De opbrengst van de activiteiten is bestemd voor Stichting Groen Cronesteyn. Graag contant geld meenemen, want er is geen mogelijkheid om te pinnen.

luchtfoto van De tuin van de smid met daaroverheen tekst: oogstmarkt, prijsuitreiking fotowedstrijd cronesteyn, De tuin van de smid zondag 3 september 10-17 uur.