Penningmeester en communicatietalent gezocht

Stichting Groen Cronesteyn zoekt nieuwe vrijwilligers die zich in een enthousiast team willen inzetten voor het mooiste park van Leiden 🙂

Vacature penningmeester

Taken zijn: financiële administratie, donateursadministratie en opmaken financieel jaarverslag. Stichting Groen Cronesteyn is een kleine organisatie met een kleine administratie. De tijdsinzet is naar schatting enkele uren per maand. De penningmeester is lid van het bestuur. Het bestuur vergadert een keer per maand ca. 2 uur. Onze voorkeur gaat uit naar iemand van onder de veertig.

Vacature(s) communicatie

Voor het communicatieteam zoeken we mensen die één of meer van de volgende dingen willen doen: redigeren/schrijven van berichten voor de website, nieuwsbrief en de Instagram -en Twitteraccount, inclusief eenvoudige opmaak en illustreren met foto’s. De tijdsinzet is naar schatting een halve dag (4 uur) per maand.

Als je meer wilt weten, vul dan het contactformulier in. Je kunt ook bellen met Kees Vertegaal, 06-2607093, of Roek Vermeulen, 071-523 18 66. We horen graag van je!