Nieuwsbrief vernieuwd

We hadden al een tijdje de wens om onze nieuwsbrief te vernieuwen. Met al die mooie voorbeelden die je ziet langskomen via e-mail begon het te kriebelen: kunnen wij dat ook?

Het was even zoeken en afwegingen maken. Ons budget is beperkt, we werken met alleen vrijwilligers, kunnen we dat wel? En daarbij: we willen heel zorgvuldig omgaan met de gegevens die mensen ons toevertrouwen. Ook als dat alleen maar naam en e-mail adres is.

In de nieuwsbrief en op onze contactpagina is te zien dat we eruit zijn. We werken vanaf nu met Laposta. Een Nederlands bedrijf waar goed omgaan met persoonsgegevens voorop staat. En dat tegelijk ons de mogelijkheid biedt om de nieuwsbrief helemaal in onze eigen huisstijl te maken.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan nu via een formuliertje op de contactpagina en afmelden met een linkje in de nieuwsbrief. Dat is prettig voor de lezers en ook voor ons: het adressenbestand blijft zo vanzelf actueel.